За блогот

Здраво,

најнапред Ви благодариме на посетата. :-)

Овој блог претставува место од каде што ќе Ви ги прикажуваме сите рецепти кои што сме ги испробале и ќе ги испробуваме, а можат да се направат или збогатат со некои од нашите производи.

Сите рецепти обајвени на овој блог сме ги испробале и истите сме ги фотографирале. Никогаш нема да објавиме преведен рецепт кој што не е наш или пак рецепт со преземена фотографија од некоја трета страна. Текстовите и фотографиите од овој блог, мoже да ги преземате и објавувате во делови или во целост, но под услов да го наведете изворот до овој блог.

Исто така, чувствувајте се слободни да ни испраќате и Ваши предлог рецепти, користејќи ја контакт формата или нашата страница на Facebook.

 

 

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published