Контакт

Искористи ја контакт формата на оваа страница, или следните телефонски броеви:

Гевгелија – фабрика:
+389 34 231 428

ул. Башут бб, Негорци
1480 Гевгелија

Скопје – големопродажба:
+389 2 3171 173

Факултетско стопанство,
Трубарево
1000 Скопје

Скопје – малопродажба:
+389 2 3239 947

ул. Ленинова бр.1
Арена Филип Втори
1000 Скопје

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published